Nyheter

Social Business Lab växer

By mars 20, 2018 No Comments

Goda nyheter! Vi på Social Business Lab växer så det knakar och för varje vecka som går så gör vi skillnad för olika människor genom våra olika projekt. Vi har därför anställt en ny kommunikatör som bland annat ska hjälpa oss att hålla koll på våra sociala medier, skriva nyhetsbrev och annat som behövs för att du ska veta vad som pågår i vår verksamhet och för att du inte ska missa något spännande projekt.

Varmt välkommen till Social Business Lab Johanna! Vem är du?

Tusen tack! Jag är en 22-år gammal (ung) student som studerar Strategisk Kommunikation och Digitala Medier vid Lunds Universitet, Campus Helsingborg. Jag är nyinflyttad skånebo och kommer ursprungligen från Ulricehamn – en stad mitt i Västergötland. Jag är oerhört ödmjuk inför min nya roll som kommunikatör på Social Business Lab. Det ska bli superspännande att få träffa människor med varierande bakgrund och med intressanta historier att berätta. Socialt företagande är något som ligger mig varmt om hjärtat så därför känns det toppen att få bli en del av Social Business Lab.

Hoppas vi ses! 

Leave a Reply