ProgrammeringSBL: Front-End

Stort intresse för höstens Front End-utbildning

By juni 12, 2018 No Comments

Ett av våra större projekt har under våren varit SBL: Front-End, en 20 veckor lång utbildning som har målet att utbilda deltagarna till färdiga programmerare som ska vara redo för arbetsmarknaden. En lyckad vår har gjort att intresset för höstens front end-utbildning blivit stort. I veckan arrangerades en informationsträff och salen var fullsatt.

Det är fantastiskt kul att se intresset för programmering och mångfalden bland de ansökande. Extra kul att vi ser en ökning av intresse bland kvinnor” – Calle Norling, Verksamhetsansvarig

Om två dagar stänger anmälan till höstens utbildning.  SBL: Front-End är en unik kurs med inriktning på front-end utveckling. Det är en intensivutbildning där du lär dig grundläggande programmering samt fördjupar kunskaperna inom de mest aktuella ramverkan som används på marknaden. Efter kursen förväntas du kunna bygga egna webbapplikationer, hemsidor och e-handelslösningar. Kursen fokuserar på att lära dig att skriva och läsa kod. För att stärka den praktiska kunskapen och förbereda dig inför arbetslivet har vi schemalagt 500 kodningstimmar, vilket motsvarar samma mängd som en kandidatexamen inom systemutveckling.

Intresserad? Klicka HÄR för att läsa mer och anmäla dig. Tveksam? Tipsa en vän instället!

Fullsatt när höstens utbildning presenterades. Foto: Dimitrij Aleshkov

Calle berättar varför det blir en mer relevant kunskap att kunna programmera. Foto: Dimitrij Aleshkov