NyheterSamarbeten

Välkommen till Sveriges första tysta offlineafterwork

By april 24, 2018 No Comments

Den ständigt uppkopplade och digitala vardagen gör oss sjuka. När du stänger av teknik, jobb och prat en liten stund hjälper du din hjärna och kropp att återhämta energi på djupet. Välkommen till Off the work: Sveriges första tysta offlineafterwork.

Den 30 maj kl 16.00-18.00 är vi på Social Business Lab medvärdar till Sveriges första tysta offlineafterwork tillsammans med OAS, Wellbefy, Gränslösa Möten och Skåne Innovation Week. Vi kommer att hålla till på Mindpark i Helsingborg och vi hoppas på att just DU vill komma och vara med oss att uppleva detta.

VAD: En två timmar lång, tyst och digitalt nedkopplad after work.

PASSAR: Dig som vill få en avslappnande avslutning på dagen och arbetsveckan och en tyst andningspaus från den stressiga vardagen.

VARFÖR: Tystnad hjälper din hjärna att skapa nya hjärnceller och förbättra minnet. När yttre stimuli (t.ex. samtal och mobiltelefoner) tas bort ger du din hjärna en paus och du får tillgång till tankar, känslor, minnen och idéer. Du känner enklare empati med dig själv och andra, sänker dina stresshormoner och blir mer kreativ. Denna tysta hjärnpaus förbättrar även dina relationer genom att flytta fokus från omvärlden till här och nu. De gör att du kan vara närvarande nog och ha energi för att lyssna på djupet. Du kan komma hem som en ny människa.

Text från OAS. 

Skaffa din gratisbiljett här.